''GREEΚPIRATES'' GREEK FORUMΣας καλωσορίζουμε στο forum μας

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που μας επισκέπτεστε θα πρέπει να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε τις διάφορες λειτουργίες του φόρουμ.

H εγγραφή σας θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε μουσική - παιχνίδια - ταινίες - προγράμματα - ηλεκτρονικά βιβλία, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να χρησιμοποιήσετε το Chat του forum και πολλές άλλες πρόσθετες λειτουργίες.

Διάβασε πληροφορίες για εγγραφή.

" greekpirates"

www.greekpirates.net


  Δήλωση Περιορισμού Eυθύνης

  Μοιραστείτε
  avatar
  GENERAL
  GENERAL
  GENERAL

  Αριθμός μηνυμάτων : 1
  Join date : 05/08/2009

  Δήλωση Περιορισμού Eυθύνης

  Δημοσίευση από GENERAL Την / Το Τετ 05 Αυγ 2009, 00:50

  Δήλωση Περιορισμού Eυθύνης Tου www.greekpirates.net

  1)Εισαγωγή:To www.greekpirates.net διατηρεί χώρο συνομιλιών, γνωριμιών και ανταλλαγής απόψεων που υπόκεινται σε κανόνες που έχουν θεσπιστεί από την ομάδα διαχείρισης και
  έχουν δημοσιευτεί στον εξής σύνδεσμο:ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ / FORUM RULES

  2)Αdministration Disclaimer:Οι επισκέπτες/χρήστες των σχετικών υπηρεσιών είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τους κανόνες χρήσης και λειτουργίας της σελίδας και να αποφεύγουν παράνομες (σύμφωνα με τους κανόνες) διατυπώσεις. Οι απόψεις των επισκεπτών και των μελών που εκφράζονται μέσω των μηνυμάτων τους προστατεύονται από το δικαίωμα της πνευματικής ιδιοκτησίας σύμφωνα με τον νόμο 2121/93 για την πνευματική ιδιοκτησία του Ελληνικού δικαίου.Υπεύθυνος για το περιεχόμενο των μηνυμάτων καθώς και για οποιαδήποτε δημοσίευση γίνεται χρησιμοποιώντας την υπηρεσία του 'user cp' είναι αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι ο ιδιοκτήτης ή οι διαχειριστέςτου www.greekpirates.net

  Το www.greekpirates.net ο ιδιοκτήτης του και οι διαχειριστές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων ή για οποιαδήποτε παρεξήγηση ή απώλειες, άμεσες, έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή άλλες, ή βλάβες οποιουδήποτε τύπου από την πλευρά των χρηστών/επισκεπτών.

  Το www.greekpirates.net, ο ιδιοκτήτης και οι διαχειριστές του δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών,κρίσεων, σχολιών που περιέχονται σε μηνύματα μελών και για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή και συμβουλών που παρέχονται απόμηνύματα μελών στο forum του.

  Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες του www.greekpirates.net, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρερχομένων πληροφοριών με τις πηγές.

  Οι απόψεις που εκφράζονται στο www.greekpirates.net δεν είναι ενστερνίσημες από την ομάδα διαχείρισης του φόρουμ και για τον λόγω αυτό δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι ούτε οι ιδιοκτήτες ούτε οι διαχειριστές ούτε και οι εταιρίες που ενδεχομένως να συνεργαζονται με το forum.

  Επισημαίνεται ότι δημοσιεύσεις που ανήκουν με οποιοδήποτε νόμιμο δικαίωμα ιδιοκτησίας σε άλλο νομικό ή φυσικό πρόσωπο, εταιρία ή ιστοσελίδα θα απομακρύνονται από τη σελίδα οταν αδυνατούν να τήρησουν τις εξής προϋποθέσεις:

  1. Έγγραφη αναφορά του νόμιμου κατόχου και αποστολή αντιγράφου βεβαίωσης που κατοχυρώνει την ιδιοκτησία.

  2. Δημοσίευση για προσωπική χρήση και όχι για εμπορικούς σκοπούς.

  Δεν υποκύπτει στην ευθύνη των διαχειριστών ο έλεγχος της γνησιότητας των δημοσιεύσεων και ο ιδιοκτήτης δεν έχει καμία ευθύνη. Σε περίπτωση που κάποιος διαχειριστής αντιληφθεί κάποιο αντίστοιχο περιστατικό έχει την υποχρέωση να το αναφέρει στον ιδιοκτήτη της σελίδας.

  Το www.greekpirates.net δεν διατηρει χώρο προσφορών ΜΕ direct download links αλλά με links που παραπέμπουν σε άλλα site. Στο www.greekpirates.net δεν παράγουμε hacks,cracks ή patches για παιχνίδια ή προγράμματα.

  Ο ιδιοκτήτης και οι διαχειριστές δηλώνουν υπεύθυνα ότι οποιαδήποτε προσφορά υπάρχει στην ιστοσελίδα διατηρεί τα πνευματικά της δικαιώματα (αν υπάρχουν) και δεν βρίσκεται στον server στον οποίο φιλοξενείται το www.greekpirates.net αλλά είναι υπο την ευθύνη των χρηστών που τα χρησιμοποιούν και βρίσκονται σε άγνωστους servers.

  Το www.greekpirates.net δηλώνει ότι τραγούδια και ταινίες που προσφέρονται σε αυτό το φόρουμ προέρχονται απο προσωπικές συλλογές των χρηστών οι οποίοι είναι νόμιμοι κάτοχοι τους. Οι προσφορές αυτές είναι ΜΟΝΟ για προσωπική προβολή-ακρόαση και μόνο μέσω του προσωπικού ηλεκτρονικού υπολογιστή ή άλλης οικιακής συσκευής. Ύστερα από την ΠΡΩΤΗ προβολή ακρόαση τα δικαιώματα προβολής-ακρόασης επιστρέφουν στoν κάτοχό τους και τα δεδομένα πρέπει να διαγραφούν από τον σκληρό δίσκο του χρήστη σύμφωνα με τις διατάξεις του AEΠΙ.

  Τα προσφερόμενα προγράμματα και οποιαδήποτε άλλη προσφορά είναι υπ'ευθύνη του χρήστη που τα προσφέρει. Η χρήση τους διαχειρίζεται από τους κανόνες χρήσης (terms of use) και το αντίστοιχο συμφωνητικό (licence agreement) και όχι από τον ιδιοκτήτη του φόρουμ ή τους διαχειριστές.

  Εάν είστε μέλος-εργαζόμενος κυβερνητικής οργάνωσης, αντί-πειρατικού οργανισμού ή άλλης σχετικής υπηρεσίας τότε ΔΕΝ συμφωνείτε με τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ παραβιάζετε αυτή την αποποίηση ευθυνών που έχει δηλώσει ο ιδιοκτήτης και οι διαχειριστές και παραβιάζετε τον κώδικα 431.322.12 of the Internet Privacy Act υπογεγραμμένο από τον Bill Clinton in 1995. Δεν μπορείτε να απειλήσετε το ISP μας η οποιαδήποτε εταιρία η server διαθέτει τα παραπάνω αρχεία.

  Οι διαχειριστές και ο ιδιοκτήτης του www.greekpirates.net αποποιούνται οποιασδήποτε ευθύνης για την μη τήρηση των παραπάνω καταστατικών και είναι πρόθυμοι να δώσουν πρόσβαση στον server για οποιονδήποτε έλεγχο από τις αρμόδιες αρχές.

  3)Δήλωση:Αυτή η δήλωση μπορεί να αναθεωρηθεί ή να τροποποιηθεί και είναι στη διάθεση των χρηστών της ιστοσελίδας με την επωνυμία www.greekpirates.net να την
  κοιτούν όποτε το θεωρούν απαραίτητο.

  4)Τελική συμφωνία:Η εγγραφή σας προϋποθέτει την τήρηση του παραπάνω καταστατικού και την εξολοκλήρου αποδοχή του.

  Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το site με τρόπο τέτοιο ώστε να προκαλείτε τόσο άμεσα όσο και έμμεσα ζημιά σε υπηρεσίες και πρόσωπα που ανήκουν ή σχετίζονται με το site.

  Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το φόρουμ για διαφήμιση άμεση ή έμμεση πώληση αντικειμένων ή υπηρεσιών χωρίς σχετική άδεια.

  Ο ιδιοκτήτης και οι διαχειριστές διατηρούν το δικαίωμα της τροποποίησης μεταφοράς διαγραφής των δημοσιεύσεων των μελών αν αντιληφθούν κακή αντιμετώπιση των παραπάνω συμφωνητικών. Και είναι πρόθυμοι να επικοινωνήσουν μαζί σας για οποιοδήποτε θέμα αφορά την ιστοσελίδα αυτή.

  Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.
  ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ:THE GENERAL GREEKPIRATES.

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ 25 Ιουν 2018, 13:37